CYKLOTURISTIKA

Cyklistika je po plávaní druhým najatraktívnejším a pre telo človeka najvhodnejším športom. Ak je spojená so spoznávaním krajiny a zaujímavých lokalít, stáva sa cyklistika najvhodnejšou alternatívou pre každého z nás. Práve za účelom spoznávania Slovenska a jeho čarokrásnych zákutí bol založený Cykloturistický klub Lešťan.

Cykloturistický klub Lešťan organizuje cykloturistické výjazdy do Vojenského obvodu Lešť a jeho okolia. Organizuje taktiež cyklistické výjazdy do historicky, kultúrne a prírodne zaujímavých lokalít Slovenska s úmyslom zviditeľniť ich obyvateľom Slovenska a návštevníkom zo zahraničia.

Klub organizuje aj zahraničné výjazdy do okolitých štátov pričom spolupracuje s inými cykloturistickými klubmi.

Činnosť klubu je plánovaná, členovia klubu sú začiatkom cyklistickej sezóny oboznámení s plánom činnosti klubu.  Taktiež sú včas oboznámení s cyklistickými akciami, ktoré sa klubu naskytnú počas sezóny.

Cykloturistický klub Lešťan chce zapojiť do svojich aktivít čo možno najväčší počet aktívnych ľudí. Z tohto dôvodu prijíma do svojich radov nových členov, ktorí nemusia byť zamestnancami Ústavu špeciálneho zdravotníctva a výcviku Lešť. Preto neváhajte a vstúpte do Cykloturistického klubu Lešťan. Ako člen klubu budete za svoju aktivitu na konci sezóny patrične ocenený.

Bližšie informácie o Cykloturistickom klube Lešťan získate na misiak56@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0905429666.

Pridaj komentár